Tietoa meistä

Tarinamme alkoi jo vuonna 1896, kun perustajamme aloittivat työnsä äitien ja vauvojen tukemiseksi. Siitä asti tuoteinnovaatiomme ja ratkaisumme ovat auttaneet miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Samassa hengessä olemme yhä tänään sitoutuneet kehittämään ravitsemusratkaisuja ihmisen elinkaaren varrelle.


Osaamisalueemme

Olemme kehittäneet laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman eri potilasryhmille ja erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoimassamme on luotettavia vaihtoehtoja syntymästä aina elämän ehtoopuolelle asti. Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen mahdollistaa sen, että voimme tukea ratkaisuillamme ihmisiä myös läpi vaikeiden ja haastavien ajanjaksojen. 

Pyrimme aina kehittymään ja vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Uskomme, että vain näin voimme vaikuttaa.  

Historiamme

Jo vuodesta 1896 asti Nutricia on ollut edelläkävijä ravitsemuksen tutkimus- ja asiantuntijatyössä. Lue lisää 120-vuotisesta historiastamme ravitsemuksen saralla.

Lue lisää

Ympäristö

Meillä Nutricialla ja emoyhtiöllämme Danonella ympäristöasiat ovat toimintamme ytimessä. Uskomme vahvasti, että kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut elintarvikkeet auttavat suojelemaan planeettaamme.

Lue lisää